top of page

We hebben meer bloemen nodig

En dit is waarom

Word jij ook zo vrolijk van bloemen in huis? Dat is niet zo gek, want uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat bloemen een positief effect hebben op ons welzijn. Ze verbeteren ons humeur, maken ons compassievoller richting anderen en verminderen angstige en depressieve gevoelens. Genoeg redenen dus om meer (en vaker) bloemen in huis te halen!

Van bloemsteel tot boeket We hebben meer heerlijk geurende boeketten en kleurrijke bloemstukken nodig. We hebben meer florale spektakels en spectaculaire single bloemstelen nodig... We hebben meer bloemen nodig!


Meer bloemen, meer gevoel

Als de afgelopen jaren ons iets geleerd hebben, dan is het wel dat verbinding met de mensen om ons heen heel belangrijk is. Wat we écht nodig hebben is geen digitale like of share. Het zijn momenten van écht samenzijn. Samen lachen, samen huilen, een omhelzing in vrolijke en verdrietige tijden. Kortom: het is essentieel om gevoelens met elkaar delen op de momenten die ertoe doen. En deze momenten maak je nog specialer met bloemen.30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page