top of page

Wat doen bloemen met jou?

Wat betekent een bos bloemen voor jou? Bloemen maken emoties los en maken ons gelukkig. Een bos bloemen aan iemand geven is een prachtig gebaar voor de gever en de ontvanger. Een bos bloemen op tafel geeft niet alleen een levendige touch aan het interieur, vaak verspreidt er zich een heerlijke frisse geur en door de diepe mooie kleuren van bloemen komt het huis ineens in een heel ander daglicht te staan.

Ik wil zelf graag weten wat bloemen met jou doen. Ben heel benieuwd46 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 comentários


Carl Lapeirre
Carl Lapeirre
30 de nov. de 2023

Bloemen vertellen een verhaal en zorgen voor interactie. Het verhaal van leven en sterven en elke stap in het boeket is een foto waard. Eigenlijk ben ik misschien wel een beetje jaloers op je mooie vak.

Curtir

Afhankelijk van de kleuren van het boeket geven bloemen mijn huis een warme, gezellige of een eerder frisse touch. Bloemen maken dat ik mij goed voel in mijn huis. Bloemen (en ook planten) maken van mijn huis een aangename plek. Met meubels alleen kun je nooit hetzelfde effect creëren.

Curtir

Fleuren me op 😉

Curtir
bottom of page